Snälla hjärna sluta bara mala…

Just nu jobbar mina hjärnspöken för fullt och det håller på och knäcka mig totalt.

Både i onsdags och torsdags väckte Accio mig genom att spy. Inte så som en ”vanlig” hund spyr dvs står och ulkar ett tag och sen spyr, utan som Nikon hon vakna harklade till sen spydde hon. Detta i samband med att jag senaste tiden börjat se nya likheter med Nikon, mer än utseende. Nosen är återigen väldigt torr på henne, tycker hon börjat klia sig en hel del och skakat en hel del på huvudet. Men drickandet och matvägran finns inte där. Så är väl mer allergier jag börjat fasa för.

Sen idag har magen på henne flippat totalt. Vet inte hur många gånger vi varit ute idag pga hon måste bajsa. Det har jag tappat räkningen på.

Absolut tydligaste tecknet var att hon idag har ratat sin mat. Var innan det hade satt igång på riktigt så erbjöd henne mat, men hon bara titta på den sen gick hon därifrån. DÄR sattes ju hjärnspökena igång på riktigt. Jag vet att det är en extremt ovanlig sjukdom som Nikon hade. Men när man vet att de till viss del delar gener och man ser saker upprepa sig då börjar tankarna springa i 190. Vilket har gjort att den ökade sorgen jag de senaste veckorna känt för Nikon har idag blivit ännu starkare, jag känner hur paniken bara bubblar inom mig och tårarna rinner mer eller mindre hela tiden. Snälla hjärna kan du inte bara ta och lugna ner dig lite?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s