Jobbig helg!

På något konstigt sätt kändes det lite skönt när jag fick hem Nikon nu i veckan. Troligtvis för man kunde släppa funderingen på var hon befann sig och när jag skulle få hem henne. Och jag kunde sova lite på nätterna. Inte mycket men i alla fall något. Men det svängde igår igen.

Natten till igår sov jag så där 1-2 timmar utspritt på hela natten. Måste ju säga att det har börjat sätta ganska rejäla spår hos en då man inte sovit mycket i över 2 veckor nu. Sen var igår en väldigt jobbig dag av den anledningen att det var meningen att vi skulle ha debuterat i freestyle på riktigt då. Vi gjorde ju en diskstart i somras, men nu skulle det bli på riktigt och med vårt Harry Potter-program. Kändes deppigt för det återigen blev en påminnelse om vad vi inte fick göra.

Natten till idag blev ännu värre så i natt har jag återigen haft en sömnlös natt. Idag var också dagen då vi skulle ha årsmöte på vår brukshundsklubb. Hade inte bestämt mig hur jag skulle göra om jag skulle åka dit eller inte. Nikon och jag vann barometern i rallylydnad. Hade skrivit ett inlägg i klubbens grupp där jag förklarade att det var möjligt att jag inte orkade gå på mötet då min hund fått somna in.

Hamnade i bilkö på vägen dit så blev ganska sen dit och de kommit en bit in i mötet när jag kom. Ju närmare vi kom prisutdelningen desto jobbigare kändes det men kände jag kan inte gå nu. När de nämnde rallylydnaden var återigen den där kniven i hjärtat och vred om. När vinnaren Anna Jönsson och Blågul’s Rebel Yell började ögonen tåras på mig och sakta rinna när jag gick fram dit. När jag sen fick se kuben med Nikons bild i brast det fullständigt. Lilla älskade du.

Även om det var sjukt jobbigt så är jag glad var där. För tror det hade varit jobbigare och komma till klubben och hämta det någon annan gång då folk var där och träna sina hundar. Det kommer kännas ännu mer. Kuben, rosetten och blommorna jag fick idag är vid hennes aska. Fick även ett kort på henne från föräldrarna så det får också stå där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s