Kyle Gass Band

För några månader sedan gick KB ut med att Kyle Gass Band skulle komma och spela hos dem igår. Jag köpte biljetter direkt då jag trodde det skulle bli väldig rusning efter biljett,  med tanke på vilken kaos det var när Tenacious D har varit i Sverige. Men kaoset uteblev det var snarare så att där var väldigt lite folk på KB.

Jag ska vara ärlig, när jag köpte biljetten hade jag ingen som helst aning om hur de lät. Utan köpte endast biljetten för att Kyle är med i Tenacious D så det kändes som något som man borde se. Jag köpte deras skiva så jag hade lyssnat på låtarna innan man skulle se den. Blev ganska chockad när jag hörde musiken. Med tanke på hur man är van att höra honom så kändes detta som ganska seriös musik, även om texterna inte alltid är det.

Jag kände mig fruktansvärt opepp igår innan jag skulle iväg, kändes väldigt lockande att bara strunta i allt. Energin fanns inte där helt enkelt, men jag visste att jag skulle ångra mig väldigt mycket om jag inte gick. Så tillslut masade jag mig iväg. Och det är jag glad för. Var en kul och så där flummig konsert som man hade förväntat sig.

Det enda som jag störde mig på var att jag hade begett mig hemifrån utan pengar. Stod och funderade när jag gick om jag skulle ta det eller inte då jag vet att de bara tar kontanter. När jag kom dit och såg merchen så fanns där en tygkasse som jag hade velat ha och därför svor jag lite på mig själv. Efter konserten svor autografsamlaren i mig ännu högre då Kyle satte sig vid merchen och signerade. Funderade på att gå dit och ta en bild tillsammans med honom, men jag var trött och grinig för att jag hade så fruktansvärt ont så valde att åka hem istället. ”Något” störigt, men jaja får leva på minnena istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s