Var det inte mer?

Sunny standupI somras tog jag och Sara en tur upp till Falkenberg. Detta för att gå på Sunny Standup där. Till början av vår resa så var vi väldigt peppade om att vi skulle få uppleva det igen. Desto närmare vi kom desto mer ångest fick vi och vi båda två nämnde till varandra vid flera tillfällen att nu har vi varit i Falkenberg nu åker vi hem. Anledningen till att vi hade sån ångest var att vi skulle vara med som publikrepresentanter när de spelade in TV-programmet. Vi visste inte riktigt vår roll i det hela så det gjorde det hela ju bara ännu mer nervöst. Efter jag hade ringt till Bobbo Krull och sagt att vi var där om  10 minuter så kunde vi ju inte backa ur så det var bara att bege sig dit.

 

Vi kom dit och fick mikrofoner på oss, gjorde ju inte alls att man fick ännu mer ångest haha, de filmade oss när vi gick in och sen blev vi lite utfrågade om vilken vår favorit var och varför och lite allmänt kring Sunny Standup.

 

Sen gick vi och satte oss. Efter ett tag hittade filmteamet oss så folk runt omkring oss vände sig om med en hel del frågande blickar om vilka vi var och varför de filmade oss. Sen efter ett tag kom Bobbo och sa till oss om att sätta på mikrofonerna så vi kunde kommentera det som komikerna på scenen. Visst sa vi det brukar vi alltid göra. Men tror nog aldrig vi varit så tysta men när Måns var på  scenen lyckades han provocera igång vegetarianen i mig. Och sen när Özz var uppe så fick han också igång oss en del.

 

Efter allt var slut så blev vi återigen intervjuade. Då var man så där lyrisk som man alltid är efter standup så då kunde vi inte längre gömma hur galna vi egentligen är. Sen filmade de oss när vi gick ut, men det var bara på fejk utan istället gick vi och handla lite och prata med komikerna. Sen styrde vi bilen hemåt och det enda som vi fick ur oss, och väldigt många gånger, var OH MY GOD! För ungefär där hade vi fattat vad vi egentligen gjort. Så vi insåg att vi var tvungna att byta hobby, vet inte om det var sticka eller virka vi skulle börja med.

 

Sen började ju ångesten om när detta skulle börja sändas. När jag frågade Özz på Lunds humorfestival så sa han att han gissade att det skulle sändas i slutet av september/början av oktober. Usch usch helt plötsligt kändes allt mycket läskigare. Men sen hörde man inte mer så tyckte man att det var lite konstigt. Sen helt plötsligt gick ROA ut med att det skulle bli två program och det första skulle sändas den 28 september. Usch helt plötsligt hade man ett datum.

 

När första avsnittet sändes så var jag på väg hem från Stockholm så var inte hemma förrän 22.30 dvs efter halva programmet hade gått. Verkligen ångest hade man. Hade fått några sms från Sara om att vi hade varit med flera gånger när vi satt i publiken i Helsingborg. Mot slutet av programmet så var de i Falkenberg. Helt plötsligt så ser man oss komma gående in på området. Sen kommer texten om vem är din favorit upp? Olika folk dyker upp och mitt bland dessa dyker jag upp och säger av de som är med här Özz. Sen var det inte mer. Sen kom det upp om vad som skulle komma nästa vecka och då var de inte längre i Falkenberg. Men man visste ju inte om de skulle börja där.

 

En vecka gick och man skulle få se sista avsnittet. Och det var inget från Falkenberg så vi var inte med mer. På ett sätt skönt eftersom man inte gjorde bort sig för hela svenska folket. Men samtidigt känner vi båda två är det allt? Här har man gått och haft ångest i 2,5 månad för några sekunder. Men samtidigt så kanske man ska vara glad för det betyder att man inte behöver byta hobby, för komikerna vet ju redan hur galen man är =)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s