Dålig början men slutade underbart…

Ikväll har det ju då varit Ladies Night. Thomas Järvheden var ju mer i år så klart hans fans var tvungna att vara där. Extra trevligt var ju att man av kollegorna i 30 årspresent fick presentkort hos ticnet så slapp betala något för biljetten.

När vi kom dit så tog det lite tid att hitta våra platser. Och när vi väl hittade dem så var det sanslöst värdelösa. Då gjorde verkligen tröttheten sig påmind, öppna i morse så var uppe klockan 5, så kände mig lagom gråtfärdig. För var så att de hade spärrat av med ett stort skynke och bredvid det satt vi. Så inte såg vi scenen bara yttersta biten av den. Och storbildsskärmarna satt vi bakom. Så satte mig på min plats och tog ett kort ner på killen som då stod där och spela bara för att visa vilka sjukt dåliga platser vi hade. Men man såg ju in backstage så fick syn på Thomas så vi ställde oss och försöka vinka till honom men inte såg han oss. Men kom någon ansvarig snubbe som sa att om folk inte hade kommit till när det börja så fick vi hoppa till bättre platser. Så blev att vi flytta oss några gånger tills vi hitta bra platser.

Men vad tyckte man om showen? Sjukt bra. Men alldeles för lite av Thomas. Mer Thomas mår man alltid bra av. Men konstigt nog så var det vid vissa tillfällen väldigt dåligt ljud. Men showen var hur bra som helst. Sen att få se Ronan Keating köra tre låtar var väldigt sjukt. Den där pojkbandsnörden från för vaknade till liv.

Är ju en väldigt konstig upplevelse att vara på något sånt här då alla är så hysteriska och skriker som idioter. Extrem allsång var det många gånger och sen var vi ju tvungna att skrika Thomas! Thomas! Thomas! Med jämna mellanrum när vi tyckte han borde komma upp på scenen. Så rösten mår nog inte så bra imorgon.

Denna gång hade vi bestämt att vi inte skulle bli nerlurade i någon källare och efterfest där de som uppträdde skulle dyka upp. Utan vi skulle stå och vänta för att få snacka med Thomas vid signeringsgrejset. Problemet var att de inte hade sånt i år. Men lyckades få tag på Thomas på Twitter så han kom där vi stod och sa hej till oss lite snabbt. Han är snäll mot sina stalkers. Fick även bra nyheter så sånt gillas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s