Besök hos veterinären…

blev det idag. För ett tag sen när jag klappade Lingon på magen så kändes det som jag klöste/fastna i något men trodde att det fortfarande var ett sår som var kvar. Även om jag tyckte det var konstigt eftersom det var ju länge sen hon opererades. Igårkväll när jag klappa henne blev det återigen att jag klappa henne på magen och det kändes fortfarande väldigt konstigt. Tyckte det var konstigt eftersom nu kunde det verkligen inte vara något kvar. Så började att undersöka det och fann något som såg ut som en rest från ett stygn. Så jag bad pappa kolla på det och han höll med mig även om vi inte kunde se så bra. Vilket gjorde att mamma gick och hämta en ficklampa och när vi lyste med den på henne insåg vi att det var en del av ett stygn. Men det konstiga var att det var ju inte en knut utan det gick bara som en båge över skinnet så det kom inifrån henne.
Så idag blev det att gå upp tidigt och ringa till veterinären när de öppna för att fråga vad det var. Vi fick en tid lite senare så vi körde dit. Då visade det sig att det var en del av de stygnen hon är sydd med på insidan som vandrat ut. Tydligen kan de göra så ibland. För de läggs precis under huden så när de börjar att lösas upp så kan det ta och vandra upp. Men veterinären klippte bort det så nu är det borta =) Även om hon sa att när man tar bort bitar så så kan det hända att fler sticker upp men då får vi komma dit igen. Så kanske blir fler vändor till veterinären den närmsta tiden. Hoppas inte.
Passade även på att fråga om agilityn. För innan operationen så fick jag höra att vi var tvungna att göra uppehåll på en månad, men när vi var och tog stygnen så lät det som vi var tvungen att göra länge. Även om jag inte fråga specifikt om agilityn utan veterinären sa att det kommer ta månader för de invärtesstygnen att lösas upp men att man inte skulle vänta hela tiden innan man satte igång och motionera henne kraftigt för att hon skulle förlora så mycket i kondition då. Så kändes som man var tvungen att göra ett längre uppehåll. Så när jag ändå var hos veterinären kunde jag passa på att fråga och det var bara att köra på =) Så nu jäklar ska här tränas agility. Ska först ”bara” bli klar med skoluppgifterna.

Lingon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s