Sunny Standup i Ronneby

I söndags styrde vi bilen mot Ronneby för att besöka Sunny Standup en sista gång. När vi var i Helsingborg så hade tydligen Özz sagt då ses vi i Ronneby sen då till oss men Sara var den ende som hörde. Men det gjorde att Thomas hängde på och undrade om man skulle träffa på oss mer under turnén. Kändes som vi avslöjade oss ”ganska” mycket när vi börja yra om det får vi se eller det är en hemlis. Jag känner att det finns nog en risk att vi försäger oss om våra planer så jag säger att på MACK ska vi iaf.

Men i veckan blir det bestämt på riktigt och vi fixar oss biljetter. Denna gång hade vi en till med oss så vi hade som plan att vi skulle skicka fram henne att passa platser till oss så skulle vi komma upp samtidigt som den som är konfrencier gick upp på scenen. Hon tyckte inte det var så rolig plan så vi tänkte att på något sätt får vi väl lösa det.

Sen hände det i Norge och det kändes väldigt opepp för mig att åka. Det var aldrig så att jag inte tänkt åka eftersom biljetterna och allt var fixade. Började känna mig lite peppad inför det hela men sen ringde Sara och sa att de skulle bli lite sena så då hamnade jag återigen på Aftonbladet och läste massa nya saker om Norge som gjorde att jag blev deppig igen. Inte ens i bilen när man hörde Thomas låt Sekundärångest som är Sunny Standuplåten. Ibland blev det lite allsång men var en annorlunda stämning än det brukar.

Tillslut var vi framme i Ronneby blev man lite fnissig. Vi kände oss knäppa på riktigt som hade åkt dit. Vi gick förbi en av deras bilar och inser att nu är vi på rätt plats iaf. Väl inne inser vi att det kommer inte bli lätt att gömma sig men vi skickar fram Jessica för att hitta platser. Hon var lite busig också så vi kunde sitta tillsammans i mitten för där var bara två platser men helt plötsligt blev där tre… Efter ett tag började väldigt många kolla konstigt på oss så vi tänkte att vi kunde lika bra gömma oss där framme och ”gömma” oss som vi gjorde i Helsingborg när vi såg Özz i höstas. Så då sätter vi oss längst fram och inser väl att det kommer inte gå så bra när Stephen kommer upp på scenen. Tillslut kommer han upp på scenen och det börjar kännas riktigt dumt och en kille som sitter till höger om oss kollar verkligen konstigt på oss, så vi bestämmer oss att vi ger upp.  Efter ett tag tittar Stephen ut mot publiken och vi vinkar. Han börjar asgarva och utbrister något i stil med ni igen =) Då tittar den där killen ännu mer konstigt på oss och det blev ju inte bättre desto längre det gick på kvällen och de på scenen reagera på att vi var där. Och när det var slut var Sara och jag de enda i den sittande publiken som reste sig upp för att applådera.. Jaja, vi har aldrig påstått att vi är normala.

Det var vid ett tillfälle under kvällen som jag kände att jag gick in i mitt apatiska tillstånd som man hade i två dagar, men kom snabbt ur det. Så jag är glad för att jag åkte. Det var en helt underbar och helt klart den bästa Sunny Standupkvällen jag varit på nånsin. Ni är grymma och bäst! Tack för en underbar kväll mitt i all tragik som skedde dagarna innan…

12 Christopher Linnell 32 Christopher Linnell 42 Christopher Linnell2 Christopher Linnell23 Thomas Järvheden 23 Thomas Järvheden 33 Thomas Järvheden 43 Thomas Järvheden 53 Thomas Järvheden4 Karin Adelsköld 24 Karin Adelsköld 34 Karin Adelsköld5 Soran Ismail 25 Soran Ismail6 Hasse Brontén 26 Hasse Brontén 36 Hasse Brontén 46 Hasse Brontén7 Özz Nûjen 27 Özz Nûjen 37 Özz Nûjen8 Robin Paulsson 28 Robin Paulsson 38 Robin Paulsson 48 Robin Paulsson 58 Robin Paulsson9 19 29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s