En riktig hunddag

Idag har det varit en riktigt hunddag för mig och mamma. Hon lyckades lura med mig till utställningen som är här i Malmö nu i helgen. Idag var det ju även agility så det locka ju. Tyvärr missa vi agilitytävlingen men fick se hopptävlingen iaf. Var bara klass 3 som de hade så kändes lite lustigt att vissa hade lyckats ta sig så högt upp för de var så extremt försiktiga och tog väldigt lång tid på sig. Men kan ju i och för sig handla om att de hade en dålig dag. Känns som om det borde vara så.

Blev även att man handla med sig lite saker hem så det är alltid trevligt. Även om jag nu i efterhand börjar ångra mig lite att jag inte shoppade mer hos Pedigree Pal. Mycket bland deras godis som jag brukar använda mig av som alltid kan vara bra att ha liggandes här hemma. Det var nästan att jag köpte mig en väst också. Sen skulle de brodera in mitt och Lingons namn på ryggen. Men när jag köpte den så sa de att de hade lite kö så det var två stycken före som de skulle göra så skulle ta ca en halvtimme. Så jag gick dit efter en halvtimme då var den fortfarande inte kvar utan var en före sen skulle de göra min. Typ en halvtimme senare, skulle jag uppskatta iaf, gick mamma dit. Då försökte han ge mamma en röd väst. När hon påpeka att det var inte den som hon skulle ha så märktes det tydligt på honom att han hade glömt bort den. Så då var det fortfarande en före. Så när hopptävlingen var slut gick vi tillbaka dit igen och fortfarande ingen väst färdig. För tydligen hade en maskin börjat krångla och de höll då på att göra en som gjorde sin beställning första gången när jag var och fråga efter min så var väldigt tydligt att de hade glömt bort min flera gånger. Och vi var trötta på att vara där och frös som fan så det sluta med att vi sket i det och tog tillbaka våra pengar istället. Lite tråkigt för det hade varit en kul grej att ha men får köpa det från någon annan någon annan gång istället.

Det roligaste var nog att vi träffade Tessans uppfödare. Det blev att vi gick runt bland utställningsringarna så upptäckte jag att längst ner så var där goldens. Då gick vi så klart dit och många söta vovvar och en hel del som var lika Tessan. Sen fick jag syn på Tessans uppfödare och sa där är hon. Så vi stod och fundera ett tag på om vi skulle ge oss tillkänna och det tyckte vi att vi fick göra för att berätta vilken underbar vovve hon sålde till oss och hur glada vi är för henne. Hon blev lite chockad först när vi sa hej och så förklara vi att vi hade köpt en hund av henne för 12 år sedan. Efter ett tag så kom hon fram till vilken liten plutt det var. Hon sa att hon var fin den valpen henne hade man velat haft ut på utställningsbanan… Fin är hon allt men utställning är inte riktigt vår grej så det blev aldrig trots att uppfödaren försökte oss till det när Tessan var liten. Fick visa henne en bild på Tessan också så hon kunde se vilken sötnos hon är fortfarande =)

Tessan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s