Tränat lite

Jag och Lingon har varit lite ute på klubben och tränat lite. Gick ganska ok. Hon ville fuska lite ibland när det kom till slalomen, framförallt när man kom från vänstersida så då tyckte hon man kunde skita i den i mitten och bara köra på sista istället. Men hon är lite tvärtom den hunden så hon har mycket svårare att lära sig saker från vänstersida än höger, så när man körde på högersida gick det väldigt mycket lättare. Tillslut gick det helt ok.

Sen körde vi däcket en hel del också eftersom hon är en buse och tycker det är mycket roligare att springa vid sidan om i ramen än att hoppa genom däcket. Likadant där gick det nästan direkt på högersida men vänster var det mycket roligare att springa vid sidan. Tillslut lyckades vi tjata in det. La även in så hon hoppa ett hinder innan och det funkade väldigt bra så då la jag till ett hinder efteråt också. Även det funkade väldigt bra, även om hon fuska ibland när hon kom från vänstersida. Men hon insåg att då fick man ingen korv om man gjorde så så då blev hon duktigare på att springa genom.

Hittade även på en liten bana med hinder som stod där. Det var skoj. På kursen brukar vi göra banor på slutet av varje gång men den brukar alltid vara rund och denna var mer rak så det var kul att få springa runt lite mer och se hur det går att få henne att följa mina direktiv då. Oftast gick det bra men hon är fortfarande lite osäker när det kommer till att springa in i tunnlar så då trixade hon sig en del. Men ska nog åka dit en tur imorgon också så då år vi träna lite på det med…

Vi var väl där lite mer än en timme för våga inte längre för Lingon blev så påverkad idag. Vet inte varför. Det var i och för sig varmt men det brukar aldrig bekomma henne, men idag flåsade hon som tusan och när vi satt och vänta på bussen så var hon helt slut i mitt knä. Så vet inte riktigt vad det var med henne. Men oftast när vi träna märktes det inte något utan hon var pigg som tusan, nästan övertänd ibland. När hon var som mest flåsig satte vi oss ett tag i skuggan och vilade och hon fick vatten så gick det över och kom inte tillbaka. Min gissning är att det var en kombination av värmen och att hon var så uppspelt och jagade upp sig för att försöka få korv, åtminstone hoppas jag på det för märkte som sagt inget sen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s